“Kom je ook op mijn feestje?”

November 6, 2009 · 0 comments

livescribe

Vorige week donderdag en vrijdag gaf ik voor het tijdschrift Techno op het CareerEvent in de Jaarbeurs Utrecht live uitpakparties aan het werkzoekende publiek. Ik introduceerde een handvol leuke gadgets waarmee bezoekers vervolgens zelf even mee mochten spelen. Eentje daarvan was de LiveScribe Smartpen, een intelligente pen en dictafoon in één…

Terwijl je tijdens een conversatie notities maakt en trefwoorden op schrijft neemt de pen het hele gesprek op. Achteraf hoef je slechts op een trefwoord te klikken en de Smartpen speelt precies dat gedeelte van het gesprek af wat je op dat moment opnam.

Briljant, je hoeft nooit meer terug spoelen. Deze Pen doet bovendien aan ‘Social Networking’. Je audio en geschreven bestanden kan je op de LiveScribe community delen. Ik heb hem niet al te lang geleden voor Bright uitgepakt.

Mark van der Horst, leverancier van de LiveScribe nam uitpakparty  op en stuurde me deze link. Klik op een trefwoord en je ontdekt wat een briljante gadget deze Smartpen is.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: